Lisäaivot käytössäsi jatkuvasti tai projektiluonteisesti

CFO:mme ja controllerimme voivat olla yhtiöllesi joko jatkuva tuki tai varoventtiili aina tarvittaessa. Voit hankkia palvelut joko osana kk-pakettiasi tai itsenäisenä kokonaisuutena. Parhaan hyödyn kuitenkin saat, kun siirrät myös taloushallinnon perustekemisesi meille.

Jatkuvaa liikkeenjohdon tukea joustavalla mallilla

Saat lisäkädet ja -aivot, jotka tuovat talouden näkökulman keskeisiin prosesseihisi ja palavereihisi. Monesti kuukausittainen tarve tällaiselle osaamiselle on vaihtelevaa, joten joustava mallimme on tehokas tapa ratkaista ongelmat.

Aidosti hyödyllistä raportointia ja ennustamista

Saat raportit ja rullaavat ennusteet päätöksenteon tueksi. Sijoittajamateriaalit, projektimateriaalit, väliaikaraportit ja kassavirta-ennusteet muodostuvat työkaluksi, joista on hyötyä kaikille sidosryhmillesi.

Apua liiketoiminnan mallinnukseen

Saat selkeät laskelmat siitä, miltä erilaiset liiketoimintamallit näyttävät käytännössä. Kun olemme liiketoiminnassasi jo valmiiksi sisällä, mallintaminen on entistä nopeampaa.

Business Controller ja Group Financial Controller samasta paikasta

Etsitkö Business Controlleria tai Group Financial Controlleria? Meiltä hoituu molempiin osaajat aina pk-yrityksen arjesta pörssiraportointeihin.

Yksikään controllereistamme ei tule suoraan koulunpenkiltä, vaan he ovat työskennelleet oikeissa yrityksissä vastuullisissa rooleissa, esimerkiksi talousjohtajina. Siksi heiltä luonnistuu kaikenlainen määrittely, raportointi ja ennustaminen.

Vuokra-CFO strategiseksi tueksi

Controllerin työparina on aina CFO, joka ohjaa taloutta strategisesti pitkälle eteenpäin katsoen.
CFO:mme ovat kaikki kokeneita tyyppejä, joilla on kokemusta isojenkin yritysten talouden luotsaamisesta sekä kotimaassa että kv-ympäristössä. Normaalisti kokeneen talousjohtajan palkkaaminen on yritykselle liian suuri investointi. Järkevämpi vaihtoehto on lainata heidän osaamistaan kohtuullisempaan kuukausihintaan.

Resurssejamme hyödyntämällä säästät myös usein merkittävän siivun muissa projektikohtaisissa konsultointikustannuksissa, kun sinun ei tarvitse käyttää aikaa ja rahaa perinpohjaiseen perehdytykseen tai isojen konsulttitalojen brändilisään.

“CFO:mme on äärettömän fiksu ja eteenpäinvievä henkilö. Hän todellakin tuo tiiminsä kanssa ratkaisuja eikä mässäile ongelmilla.
Jos ongelma tulee vastaan, niin aina siihen keksitään ratkaisu.
Siitä on todella meille lisäarvoa.”

Kirsi Kinnunen – Varatoimitusjohtaja, Tridify

 

Paljonko tämä maksaa?

Haluamme tehostaa taloushallintosi. Jos hankit sekä taloushallinnon peruspalvelut että asiantuntijapalvelut meiltä, saamasi arvo ja sen kustannus näyttää suurinpiirtein tältä*. 👇

(*Palvelumme sopivat osakeyhtiöille, joiden toiminnan koko on vähintään 0,5 miljoonaa €/vuosi)

Tässä muutamia asiakkaitamme

Varaa aika Ollin kalenterista niin käydään tarpeenne läpi